Selecteer een pagina

In deze reeks van blogs over een week uit het leven van een Online Business Manager, vandaag woensdag. Woensdag is mijn mamadag (ja verschrikkelijke term, maar ik geniet van mijn mama-woensdag)! Wij hebben een klein matroosje, hij heet Simon. De allerliefste (b)engel van de wereld! De woensdag is van ons samen. We gaan op pad, naar oma, vriendjes of naar de kinderboerderij. Lekker fietsen of wandelen, frisse lucht. Of we houden samen een pyama dag aan boord als het regent en dan bouwen we een treinbaan, we tekenen auto’s op groot papier of we bakken koekjes. Tussen de middag slaapt hij meestal nog en ik geef toe dat ik die tijd gebruik om even in Teamwork te kijken, de zakelijke mail te checken of nog even snel iets te doen online.
Ohja, en scheepskat Hakon die een patrijspoort als kattenluik heeft ;-)

Hoe ziet jouw woensdag er uit?

Share This