Selecteer een pagina

Vrijdag werk ik tot één uur en ’s middags heb ik vrij met Simon. Als eerste gaat elke ochtend trouwens Teamwork aan, dat is mijn Virtuele Kantoor. Daar staan alle projecten, to do’s, ideeën, doelen, mijlpalen en communicatie van mezelf en mijn klanten op één plek. Op vrijdagochtend doe ik alles wat nog af moet die week, althans, dat is mijn streven ;-) Ook bij mij is het niet altijd schoonschip en ook bij mij is het soms wel even stressen (of het wordt avond of weekend werk), maar ik doe mijn best. De opvang voor Simon is gelukkig flexibel, als er eens een live evenement is kan ik vaak ruilen van dag en zo toch op pad (of Pieter neemt vrij). Femke zie ik in het echt bijvoorbeeld eens in de twee maanden en ik ga naar (meerdaagse) trainingen, workshops en seminars in het land. Ook werk ik samen met een groepje (online) ondernemers (mijn buddy’s) en met hen spreken we ook een aantal keer per jaar af bij iemand thuis of op kantoor, altijd heel inspirerend en motiverend!

Weekend; In het weekend is het genieten van man, kind, familie en vrienden. Alle hens aan dek en leuke dingen doen! OH WACHT, ik ben moeder én ik ben havenmeester… We liggen met ons schip in een piepklein mooi en gezellig haventje in Nijesyl bij IJlst en Sneek en omdat de eigenaren van de haven een jaar naar Frankrijk zijn met hun schip neem ik de honneurs waar. En op vrijdag en in het weekend komen de meeste bootjes binnen voor een nachtje of twee. Ik wijs ze een plek, help aanleggen, heet ze welkom, vertel hoe alles werkt en dat de bakker op zaterdagochtend in de haven suikerbrood en dumkes komt verkopen.

Spreekt zo’n week jou aan? Doe dan eens mee met een van mijn gratis webinars, daar deel ik dé 7 essentiële tips om op hoog niveau samen te werken met online TOP ondernemers zodat jij:

  • Profiteert van je kennis en ervaring.
  • De waardering krijgt die je verdient
  • Beloond wordt op basis van resultaat

Hoe ziet jouw einde van de week en het weekend er uit?

Share This