Selecteer een pagina

Succesvol Starten als Online Business Manager

Dé online training voor Nederlandstalige Online Business Managers wereldwijd!
Intensief programma van 3 maanden.

Succesvol Starten als Online Business Manager is hét programma voor high-end support professionals die er voor kiezen voortaan samen te werken met online TOP ondernemers.

Mijn missie is jouw visie tot leven brengen!

Het is mijn doel om jou als ondernemer (coach, trainer, dienstverlener) te inspireren
– en strategisch & operationeel te ondersteunen –
om succesvol online te ondernemen en te groeien.

Welmoed Tempelman

Gecertificeerd Online Business Manager

Ben jij …

Virtual Assistant of

Personal Assistant

Directie Secretaresse

Professional (Business) Organizer

Marketing – en/of

Communicatie Specialist

HR Professional

Office Manager of

Office Professional

Management Assistent

Project Manager of

Project Assistent

Op zoek naar hoe het heet,

wat je al lang doet…

Executive Assistant

Social Media Expert

Zelfstandig ondernemer in de

zakelijke dienstverlening

Coach of

Business Coach

Herkenbaar?

Ik ben heel erg proactief en zie overal kansen en mogelijkheden.

Ik vind het heerlijk om mensen te ‘ontzorgen’.

Ik kom uit de MarCom hoek en ik wil voor mezelf beginnen en vanuit huis werken

Ik heb een ondersteunende baan met veel verantwoordelijkheden en ik wil een eigen (online) bedrijf.

Ik ben een goede en drukbezette VA maar ik wil mijn klanten graag op management niveau ondersteunen

Ik ben een organizer met een marketing mindset.

Ik overzie altijd het grote plaatje en ik denk graag mee om daarna gelijk projecten aan te pakken.

Er zitten niet meer uren in de week om meer te kunnen verdienen, ik wil graag beloond worden op basis van behaalde resultaten en zo ‘uurtje-factuurtje’ ontstijgen.

Ik ben een ervaren en goed opgeleide (office) professional en ik wil gaan ondernemen.

Ik ben diegene die altijd alles georganiseerd en geregeld krijgt.

Ik ben of word binnenkort moeder en ik wil graag vanuit huis werken, maar dan wel op hoog niveau.

Ik wil reizen en online werken graag combineren.

Wat is een Online Business Manager?

Een Online Business Manager (OBM) is een zelfstandig professional die de (online) ondernemer (vaak coach, trainer of adviseur) – op hoog niveau – virtueel ondersteunt door het dagelijks management over te nemen en verantwoording neemt voor project-, operationeel-, team- en prestatiemanagement.
De rol van de OBM is het vrijmaken van de ondernemer zodat die zich kan richten op datgene wat alleen hij/zij zelf kán doen in het bedrijf. Namelijk: werken met klanten, producten en diensten ontwikkelen, sales & marketing en ‘the big picture’. Al het overige wat bij ondernemen komt kijken kan de OBM doen of regelen. Zij neemt al het organiserend werk uit handen. Zij brengt (virtuele) mensen en middelen bij elkaar. Zij zorgt voor focus. Zij managet projecten, processen, team en prestaties.
De meeste ondernemers gaan samenwerken met een OBM als ze op het punt staan door te groeien van zzp’ers naar ondernemer. Het bedrijf groeit van eenmanszaak naar een onderneming waar een groter team achter staat. Als de ondernemer in de gaten krijgen dat hij/zij alleen niet méér winst kan maken en als die het zat is altijd overal alleen voor te moeten zorgen. Dat is het moment dat de ondernemer het dagelijks management uit handen zal moeten geven en over zal moeten dragen aan een OBM om samen het bedrijf verder te laten groeien. Meestal lukt het niet om zonder OBM en virtueel team méér dan een ton om te zetten, samen is ‘the sky the limit’! Een OBM werkt sámen met de ondernemer – en niet vóór de ondernemer. Zij is de rots in de branding, steun en toeverlaat. Ze hebben een gelijkwaardige relatie. Het succes van de ondernemer is haar succes en andersom.

Welmoed is een baken, een co-piloot en een communicator ineen.
Zonder Welmoed had ik nooit de stappen kunnen zetten die ik met mijn bedrijf heb gezet. Ze stuurt mijn team aan, denk mee met mijn marketingplan en jaarplan, zit me achter mijn broek aan, organiseert events, regelt alles achter de schermen, beheert mijn online-academy en nog veel veel meer. Ze helpt me geld verdienen en maakt mogelijk dat mijn bedrijf groeit.
Dankzij Welmoed heb ik de ruimte om me te richten op de strategie, de uitvoering, de marketing en de verkoop van mijn producten. De kracht van Welmoed is enerzijds haar grote kennis van het voeren van een online bedrijf, maar zeker ook haar commitment. Ze voelt zich echt onderdeel van Healthy Finance, en zo voel ik dat ook.

Femke Hogema

Trainer, spreker en auteur, Healthy Finance - FinancienVoorZzpers.nl

Wat is er zo geweldig aan het werken als Online Business Manager?

R

Je eigen online onderneming waar je je high-end klanten van huis uit (of waar je maar wilt) ondersteunt op management niveau.

R

Je kiest en werkt met de leukste en meest innovatieve (online) ondernemers. Gepassioneerde, succesvolle en drukke klanten met een omzet van minimaal €100.000 per jaar, een ‘6 or 7 figure business’.

R

Geen limiet meer aan je omzet omdat je ‘uurtje-factuurje’ vaarwel zegt en gaat werken met een interessante bonus structuur waardoor je beloond wordt naar resultaat. Een win-win situatie voor jou en je klant.

R

Jij bent de steun en toeverlaat van jouw klant, de rots in de branding. Je vertrouwt elkaar volledig en je werkt samen aan de groei van het bedrijf. Zijn succes is jouw succes en andersom. Je leert van elkaar en wordt samen steeds beter.

R

Je stuurt het hele team van jouw klant aan en je managet alle projecten. Je vervult een sleutelrol.

R

Online is de toekomst, kijk naar Amerika, kijk wat er in Nederland gebeurt. Heel veel experts (jouw high-end klanten) starten met het online aanbieden van hun kennis en ervaring. Jij bent diegene die meedenkt, adviseert en de boel op rolletjes laat lopen.

R

Je hoeft maar met een paar ondernemers te werken in plaats van te schipperen tussen velen. Je hebt 2 of 3 klanten nodig om fijn van te kunnen leven (1 of 2 als je parttime wilt werken). Dat betekent voor jezelf dat je weinig marketing activiteiten nodig hebt. Veel gaat via via en voor je het weet moet je nee zeggen omdat je vol zit.

R

De online business is nooit saai omdat er telkens ontwikkelingen zijn. Nieuwe tools, systemen en ideeën. Je blijft leren, ontwikkelen en groeien.

R

Je hebt de mogelijkheid om je diensten ook per project te verkopen, of ze in een (online of offline) VIP dag te gieten.

R

Het is een voorrecht Online Business Manager te zijn, je wilt straks niet anders meer!

Ook jij kunt binnen 3 maanden Succesvol Starten als Online Business Manager

Ik loods je er (met mijn team) stap voor stap doorheen!

In het voorjaar van 2017 start de derde ronde van deze in Nederland unieke training. In 5 overzichtelijke modules leer ik je de fijne kneepjes van het vak. Het programma zit boordevol theorie met praktijkvoorbeelden, persoonlijk contact en coaching.

Het RESULTAAT?

Na afloop van deze training kan je aan de slag met je eerste OBM klant

A

Je hebt de expertise en het vertrouwen om de rol van Online Business Manager succesvol te vervullen.

A

Je ontzorgt je klant door ze het dagelijks management uit handen te nemen.

A

Je neemt de leiding over projecten en zorgt er voor dat ze goed afgerond worden, ook projecten die al jaren liggen te verstoffen op de plank.

A

Je zorgt voor een geweldig team van experts.

A

Je stroomlijnt en vereenvoudigt systemen & bedrijfsprocessen en kiest de beste tools waarbij je let op de prijs-kwaliteit verhouding.

A

Je geeft je klant regelmatig duidelijke rapporten met analyses zodat zakelijke prestaties inzichtelijk worden en jullie gaan sturen op cijfers.

A

Je implementeert en beheert nieuwe inkomsten bronnen. Je stelt verkoopbare pakketten samen met de ideeën en kennis van je klant.

A

Zo nodig neem je waar voor je klant. Je neemt beslissingen en neemt taken over die je klant niet zelf hoeft te doen. Je fungeert als poortwachter zodat je klant zich kan richten op inhoudelijk werk.

A

Je lost problemen op mochten die ontstaan. Niets ga je uit de weg, van conflict in het team tot technische uitdagingen. Beste is als je klant er niets van merkt.

A

Jullie zijn ‘partners in crime’. Soms is het super druk en toch houd jij het overzicht en zorg je er voor dat alles op rolletjes loopt.

A

Je zorgt voor meer omzet, creëert waarde en ondersteunt daar waar kan om het bedrijf te laten groeien en bloeien.

Deelnemers over SSAOBM

Op zoek naar een andere invulling van mijn werkzaamheden als VA stuitte ik op het Webinar van Welmoed.

Alles sprak me aan en na het webinar kon ik niet wachten tot we gingen beginnen.

Het doorlopen van het programma is voor mij één grote herkenning van alles wat ik voor mijn VA tijd deed. Ooit uit loondienst gegaan omdat ik meer thuis wilde zijn, en toen leek het werken als VA de enige optie. Ondersteunen van anderen, meedenken en zoeken naar praktische efficiënte oplossingen blijft bij mij een speerpunt. Dit zal ik als OBM blijven doen, alleen vanuit een meer aansturende rol i.p.v. uitvoerend.

Hoewel ik me erop ingesteld had, blijkt het toch pittiger dan ik dacht om elke week tijd vrij te maken om de modules te volgen naast mijn opdrachten als VA en gezin. Toch kan ik het opbrengen, want ik krijg zoveel energie van de input van Welmoed, het contact via Facebook, de Q&A calls en het buddiesyteem. De grootste energie-boost kreeg ik van de live dag “Koers bepalen”.

Het programma is vooral gericht op wat je als OBM voor een ander kan doen, haalt alle aspecten van (online) management naar voren, maar het vraagt je ook om naar jezelf te kijken.

Nu is het voor mij tijd om een knoop door te hakken en te beslissen wie mijn ideale klant is, welke niche ik in wil zitten. Het heeft nog even tijd nodig, want zóveel is leuk aan OBM, en ik kan nog niet goed kiezen.

Annabelle Wijshoff - Personal Assistant 4U

Steeds meer zaken worden Online en via Social Media geregeld. Omdat dit grote kansen biedt, wilde ik hier graag meer over leren. Net op het goede moment werd ik geattendeerd op Welmoed’s site; www.succesvolstartenalsonlinebusinessmanager.nl. Toen ik via haar site informatie aanvroeg heeft Welmoed direct contact met mij opgenomen om mijn persoonlijke situatie, mijn achtergrond en mijn toekomstvisie met mij te bespreken. Dit vond ik erg prettig omdat ik daardoor een weloverwogen keuze kon maken om deze training wel of niet te volgen.
Het spreekt me aan een kijkje te nemen in de keuken van verschillende organisaties. Als Online Business Manager kan ik een bijdrage leveren aan de groei van een organisatie en dat vind ik een mooie uitdaging. In korte tijd heb ik tijdens deze training ongelooflijk veel geleerd; over het starten van een eigen onderneming, over computersystemen, ook al ben ik zelf helemaal niet zo technisch, over marketing en over het ondersteunen en coachen van ondernemers. De interactie met Welmoed en de andere cursisten tijdens de training, werkt zeer inspirerend. Het geeft energie om ook daadwerkelijk direct aan de slag te kunnen gaan met je eigen onderneming.
Welmoed heeft een groot netwerk opgebouwd als Online Business Manager en denkt enthousiast mee over je toekomstige opdrachtgevers zodat je wellicht al tijdens de training ergens kunt proefdraaien als Online Business Manager! Deze opleiding legt een prachtige basis om een eigen onderneming te starten als Online Business Manager!

Mirjam Anken

Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging waarmee ik een volgende stap kon zetten in mijn carrière als zelfstandig Office Manager. Toen ik het Facebook bericht van Welmoed tegenkwam en las over de mogelijkheid om in 3 maanden alles te leren over online business management, wist ik direct: dit is het! Wat me vooral aansprak is dat de opleiding gewoon hier in Nederland is, in eigen taal, dichtbij. Met de kans om gelijkgestemden te ontmoeten, samen op te trekken en elkaar te helpen.

Ik heb ontzettend veel geleerd tijdens de training. Het werkboek is een volledig naslagwerk en de mindmaps van Welmoed (de onbetwiste mindmap-queen!) maken de lesstof overzichtelijk en duidelijk. Het is af en toe flink aanpoten om bij te blijven, zo vol zit deze training SSAOBM met informatie, maar met behulp van het werkboek en je buddy’s lukt het. Juist omdat de info soms zo overweldigend is, is het fijn om met iemand te kunnen sparren. En dat kan in de persoonlijke coachgesprekken met Welmoed, de rust zelve, die je geruststelt en heel duidelijk aangeeft dat je gewoon stap voor stap je ervaringen moet gaan opdoen. Het meest waardevol vind ik echter de combinatie van het online leren met de live trainingsdagen. Persoonlijk contact staat voor mij bovenaan, in alles wat ik doe, dus het VIP pakket was voor mij de meest logische keuze.

Ik heb er geen moment spijt van gehad dat ik met deze training ben gestart. Zelfs niet toen ik halverwege tot de conclusie kwam dat mijn hart toch echt bij coaching ligt. In plaats van een rol als OBM ga ik me richten op het coachen van overbezette ondernemers zodat zij grip krijgen op de chaos in hun bedrijf én in hun hoofd. En hoe fijn is het dan, dat ik alle informatie die ik tot me heb genomen tijdens training SSAOBM kan gebruiken voor de groei van mijn eigen bedrijf! Want dat doet deze training. Hij leert je van alles over je rol als OBM en tegelijkertijd kun je dat ook allemaal toepassen op je eigen bedrijf!

Dus als jij je verder wilt ontwikkelen in je vak en mee wilt pionieren in een snel ontwikkelende markt, dan is SSAOBM dé opleiding voor jou.

Agnes van Goolen - Meer Structuur

Ik zorg voor rust, overzicht en groei in jouw bedrijf!

Na een aantal jaren als VA werkzaam te zijn, bekroop mij langzaamaan het gevoel dat ik een volgende stap wilde zetten. In oktober zag ik de aankondiging van het webinar ‘7 Essentiele tips om op hoog niveau samen te werken met online TOP ondernemers’ van Welmoed voorbij komen en het sprak mij direct aan. Na het webinar was ik direct om, dit was precies waar ik naar op zoek was! En de training heeft mij niet teleurgesteld. Wat een hoop informatie, prettig opgebouwd en helder uitgelegd door Welmoed. Ik koos voor de VIP variant vanwege de persoonlijke coachgesprekken en de langere begeleiding na afloop van de 3 maanden. Momenteel zit ik nog midden in het proces om mijn nieuwe propositie op de kaart te zetten en ik kan dus nog rekenen op de waardevolle feedback van Welmoed. Ook de 2 live-dagen vond ik een super onderdeel van de training. Welmoed begeleidt de groep op haar eigen rustige manier naar het zetten van stappen op weg naar je nieuwe koers. We hebben als groep een fijne binding met elkaar opgedaan en met de buddy’s waardevolle mastermind-momenten. Kortom; als je op zoek bent naar een compacte, complete training om als VA een stap te maken, dan kan ik je de training Succesvol Starten Als Online Business Manager en Welmoed Tempelman van harte aanbevelen!

Patricia Herni - Office Assistance

Ik heb Welmoed als een zeer betrokken en enthousiaste trainer ervaren. Ze weet wat ze wil en heeft een duidelijke visie over het vak van OBM. Ik heb enorm veel geleerd tijdens de opleiding voor Online Business Manager.

Als ondernemerscoach help ik ondernemers vooruit, onder andere op het gebied van online marketing en online ondernemen. De opleiding tot Online Business Manager was voor mij een belangrijke aanvulling op mijn kennis over ondernemerschap en de mogelijkheden van een online business. Bovendien kan ik veel van wat ik geleerd heb direct in mijn eigen bedrijf toepassen.

Welmoed is een deskundig en gedreven trainer, en ik heb haar ervaren als zeer betrokken bij haar studenten. Haar kennis en ervaring is up-to-date en breed, waardoor zij op elke vraag uit de groep een snel en passend antwoord kon geven. De opleiding heeft me precies gebracht wat ik verwacht had, door de heldere informatie vooraf en tijdens de training. Welmoed is what you see is what you get! Deze training is absoluut een aanrader voor doeners die graag een leidersrol willen nemen in de online business wereld.

Lidewij van den Berg

Met wie ga je in zee?

Welmoed Tempelman

Welmoed Tempelman

Gecertificeerd Online Business Manager

Ik ben een van de eerste gecertificeerde Online Business Managers (Certified OBM™) in Nederland en ik leer anderen het vak graag. Ik ben OBM geworden omdat ik ondernemers wil inspireren om succesvol online te ondernemen en te groeien. Mijn missie is: “De visie (de ‘why’) van de ondernemer tot leven brengen.” Ik ben de ‘how-girl’. ‘Why’ en ‘How’ kunnen niet zonder elkaar. Het geeft mij enorm veel voldoening om met mijn klanten door te stomen van eenmanszaak naar een mooi bedrijf waar een team achter staat. En natuurlijk veel tevreden en goed betalende klanten. Ik vind het stoer om eigen baas te zijn, om mijn eigen koers te bepalen en onafhankelijk te zijn. Ik leg de lat hoog en ik hou van het werken met gepassioneerde en succesvolle ondernemers om samen goed te verdienen en te zorgen voor tevreden klanten. Door als OBM te werken kan doen waar ik het allerbeste in ben zakelijk en privé geeft het mij de ruimte om er te zijn voor mijn gezin, familie en vrienden wanneer ík dat wil. Ik ben ondernemer sinds 2006 en ik ben online begonnen in 2010. Mijn achtergrond is een combinatie van management en onderwijs/trainen in binnen- en buitenland. Ik ben gek op de techniek van de online wereld. Maar, ook IRL hou ik van een beetje avontuur en vrijheid! Ik heb in mijn eentje in Amerika en op Curaçao gewoond en gewerkt. Met mijn gezin woonde en werkte ik op een schip: de Lubbartha, een tjalk (platbodem zeilboot) van 20 meter uit 1904. Dat maakt mij ‘schipperse’. Er zijn veel overeenkomsten tussen goed ondernemerschap en goed zeemanschap. Beide zijn gebaseerd op ervaring, inzicht, kennis en kunde. Je moet de juiste beslissing kunnen nemen in situaties welke niet zijn voorzien in de reglementen. Goed zeemanschap / ondernemerschap kan alleen verworven worden door oefening en ervaring, waarbij theoretische kennis een onmisbare basis vormt. De theoretische kennis en de stuurmanskunsten van het vak van Online Business Manager bied ik je in dit online programma aan. Daarmee kan je in de praktijk aan de slag en een succesvolle OBM worden.

Droom jij er van het roer om te gooien en te starten als Online Business Manager?

Droom jij van je eigen online onderneming, werken waar en wanneer jij wilt op hoog niveau?

Droom jij er van de verantwoordelijkheid voor het dagelijks management van succesvolle ondernemers te hebben?

Droom jij er van dat al je kennis en ervaring tot hun recht komen in jouw vak?

Droom jij er van samen te werken met een team van online professionals die jij mag aansturen?

Droom jij er van grote projecten te managen in een virtueel kantoor?

Droom jij er van het over een andere boeg te gooien en te starten als OBM?

En daarna?

Je kunt effectief en vol zelfvertrouwen aan de slag als OBM met high-end klanten. Én, je kunt blijven groeien en specialiseren, hieronder enkele mogelijkheden:

T

Je kunt je specialiseren op het gebied van marketing.

T

Je kunt je specialiseren op het gebied van communicatie.

T

Je kunt je specialiseren op het gebied van sales- & product funnels.

T

Je kunt je specialiseren op het gebied van launch management (lanceren).

T

Je kunt je specialiseren op het gebied van online leeromgevingen & programma’s.

De modules en de lessen

In 13 weken krijg je 5 modules onderverdeeld in overzichtelijke lessen. Je krijgt iedere week een les. De lessen staan op een afgeschermde online leeromgeving waar jij inloggevens voor ontvangt zodat je 24/7 bij al het materiaal kan wat bij de training hoort en dat 5 jaar lang. Je ontvangt iedere week video’s met theorie en daarbij praktische voorbeelden, de sheets, opdrachten, werkboeken, checklists, modellen, etc. zodat jij daadwerkelijk aan de slag kunt gaan met jouw succesvolle OBM business.

Module 1 Online Business Modellen en Strategieën

Als OBM is het essentieel dat je werkelijk begrijpt hoe online ondernemen werkt. Je moet verstand hebben van online business modellen, strategieën en marketing.

 • Doelgroep en ideale klant
 • Website en Weggever
 • Product- & Sales funnels
 • Verkoopprocessen
 • Wekelijkse marketing en Tips & Tricks

Deze behandelen we in module 1.

Module 2 Kerncompetenties

Het gaat er niet om ‘wat’ je doet, maar ook ‘hoe’ je het doet. De zogenaamde ‘soft-skills’ die jou een goede OBM maken.

 • Omgaan met verwachtingen
 • Omgaan met klanten
 • Omgaan met jezelf
 • Omgaan met communicatie

Denk aan ondernemerschap, de marketing mindset, verantwoordelijkheid, proactiviteit, snelheid, grenzen kennen en leiderschap. De kerncompetenties komen in module 2 aan bod.

Module 3 Managementvaardigheden

Het werk van de OBM is managen en delegeren, dus niet altijd ‘doen’. Je bent verantwoordelijk voor:

 • Projectmanagement; een strategisch plan van aanpak ontwikkelen met als doel succesvolle resultaten van alle projecten, lanceringen, programma’s en andere initiatieven.
 • Operationeel management; een proactieve omgeving creëren waar alle teamleden fijn en productief kunnen werken aan de groei van het bedrijf.
 • Team management; een geweldig team van experts samenstellen, opleiden en aansturen die allen de visie van het bedrijf uitstralen.
 • Prestatiemanagement: Meten is weten!

De vier management onderdelen vullen module 3.

Module 4 Online Business Management in de Praktijk

Als een OBM moet je de stappen, elementen en processen van de verschillende projecten kennen om er voor te kunnen zorgen dat je ze snel en effectief gedaan kunt krijgen. Aan de orde komen:

 • Websites maken of verbeteren
 • Online programma’s inrichten inclusief lidmaatschappen voor deelnemers
 • High-end mastermind en coachings programma’s managen
 • Product lanceringen managen
 • On- en offline events organiseren (bijv. webinars en bijeenkomsten op locatie)
 • Boek schrijven en uitgeven
 • Affiliate programma’s opzetten
 • Joint ventures begeleiden

Alle acht onderdelen behandelen we in module 4

Module 5 Je eigen bedrijf

Altijd één hand voor het schip (klant) en één hand voor jezelf (je eigen bedrijf).

 • De ‘waarom – hoe & wat’ van je eigen bedrijf formuleren
 • Je eigen ideale klant bepalen op basis van je kwaliteiten
 • Jezelf verkopen in het gesprek
 • Compensatie mogelijkheden; geen limiet meer aan je omzet omdat je uurtje-factuurtje vaarwel gaat zeggen omdat je gaat werken met een andere formule waardoor je beloond wordt op basis van resultaat plus een vast maandbedrag.
 • Persoonlijke groei & Goed voor jezelf zorgen
 • De organisatie van je eigen bedrijf
 • De eerste 3 maanden met een nieuwe klant

Module 5 gaat dus helemaal over jou en jouw eigen onderneming

Proeve van Bekwaamheid

Exclusief voor deelnemers aan deze training, Succesvol Starten als Online Business Manager: de Proeve van Bekwaamheid!

Slaag je voor de “Proeve van Bekwaamheid” dan bewijst dat, dat je de kennis, vaardigheden en houding hebt om Succesvol te Starten als Online Business Manager en mag je dat met trots vermelden.

VIP programma

Kies je voor het VIP programma dan krijg je 6 maanden lang mijn persoonlijke commitment. Op die manier krijgt je onderneming een vliegende start. Ik loods je persoonlijk door de modules heen en ik denk met je mee en zal je inspireren bij de start van je OBM business. Dat houdt in:

Kick-Start-Call vóór de start van de trainig

VIP dag op locatie

4 één-op-één live online coachingssessies

Jouw persoonlijke actieplan als project (inclusief mijlpalen en taken) in ons ‘virtuele kantoor’ (teamwork.com)

Wekelijks contact via de mail

24/7 vragen stellen gedurende de 6 maanden via de mail over de training en over je bedrijf

Analyse van je businessplan en product/salesfunnel

Feedback op je website incl. weggever

Je naam en bedrijf incl. url promoten op www.OnlineBusinessManager.nl

Bonussen

Omdat ik je echt alles wil geven wat je nodig hebt om succesvol te starten als OBM geef ik je vier speciale bonussen:

1

Live ‘Kick Off’: elkaar leren kennen, buddy’s ontmoeten en koppelen, Plan van Aanpak opleiding & OBM Bizz, module 1 in de praktijk, tips & tricks!

1

Live trainingsdag ‘Koers Bepalen’: een hele dag werken aan je OBM plan, plannen letterlijk in kaart brengen, bepalen wat je wanneer gaat doen, welke acties moet je daarvoor uitzetten, welke resultaten behaal je daar mee. Je gaat naar huis met een realistische koers, helder voor ogen!

1

Elke 2 weken een live Q&A call / Mastermind waar je al je vragen over de training kunt stellen en je aanvullende informatie en ervaringen krijgt.

1

Toegang tot de exclusieve OBM Nederland Online Community

Investering

Intensive

5 termijnen
347/ exclusief btw
 • 5 modules; 3 maanden
 • 24/7 toegang; 5 jaar lang
 • Overzichtelijke lessen met video’s
 • Sheets, checklists, modellen
 • Live Q&A webinars
 • Toegang tot de exclusieve OBM Nederland Online Community
 • Live ‘Kick Off’
 • Live trainingsdag ‘Koers Bepalen’
 • Proeve van Bekwaamheid

Betaal je ineens, dan krijg je een flinke korting

Intensive

1497/ exclusief btw

Wat is het niveau van de training en wat moet je al kunnen?

Een Online Business Manager heeft minimaal HBO werk- en denkniveau, dat is wat high-end klanten verwachten. Deze training is dan ook op dat niveau, passend bij een management functie. Misschien zijn niet alle onderwerpen nieuw voor je, wellicht ben je zelfs heel ervaren op sommige gebieden. Ik verwacht ook een flinke basis kennis en ervaring. Ik behandel alle modules vanuit het perspectief van de OBM. Andere trainingen over hoe te starten als ondernemer zijn puur gericht op het ondernemen. Dit programma is er echt specifiek op gericht om de beste OBM te worden voor jouw klanten. De eisen: Je moet minimaal een jaar, met minstens vijf klanten, als VA (of in een vergelijkbare online functie) gewerkt hebben. Of Je hebt een achtergrond in – en veel ervaring met – high level administratie, business management of marketing in loondienst. Die kennis en ervaring kan je inzetten in je nieuwe werk als OBM. Je hebt ervaring met de basis online tools en systemen die klanten gebruiken zoals autoresponders, wordpress websites, shoppingcarts, etc (of je bent bereid jezelf daarin te scholen). Je hebt een goede werkplek, thuis of op kantoor.

Werken als Online Business Manager is niet voor iedereen weggelegd

Voor wie is deze training niet?

Dit is niet een training waar je technische vaardigheden leert. Je leert niet hoe je dingen moet ‘doen’ als een shoppingcart inrichten, een website bouwen, social media profielen instellen, etc. De taak van de OBM is ‘managen’, beheren, regelen en organiseren. Er zijn elders (online) genoeg geweldige trainingen waar je die technische vaardigheden wel onder de knie kan krijgen. Ik kan je zeker adviseren als je die zoekt om specifieke technische vaardigheden naast dit programma bij te leren. Deze training is niet voor twijfelaars. Je kan alleen als succesvolle OBM aan de slag als je er vol voor gaat, anders moet je er niet aan beginnen. Denk er goed over na voor je de stap zet en geld, tijd en energie gaat investeren in een online programma. Deze training is geen goede keus voor je als je de komende 3 a 4 maanden geen tijd vrij kan maken om de lessen te volgen en er mee aan de slag te gaan. Het is een intensieve training op hoog niveau en dat vraagt 100% commitment van jou (en je gezin). Wil je met mij overleggen? Ik denk graag eerlijk met je mee. Ik zal het je ook zeggen als ik denk dat OBM worden geen goede keus voor je is. Plan hier een vrijblijvend adviesgesprek met mij.

Veel gestelde vragen

Wanneer kan ik beginnen?

Laat mij weten dat je interesse hebt, dan hou ik je op de hoogte van de start van de volgende ronde.

Hoe gaat het inschrijven in zijn werk?

Laat mij via email of telefoon weten dat je mee wilt doen, dan stuur ik een factuur. Na je inschrijving krijg je je persoonlijke inloggegevens toegestuurd en als je kiest voor het VIP programma neem ik persoonlijk contact met je op om de Kick-start-call in te plannen.

Krijg ik direct toegang tot alle lessen?

Nee, je ontvangt elke week een nieuwe les. Zo wil ik je helpen en motiveren om alle stappen te doorlopen die nodig zijn om Succesvol te Starten als OBM.

Hoeveel tijd kost de training mij per week?

Het is een intensieve training, reken op 1 of 2 dagdelen per week gedurende de 3 maanden voor de theorie. De praktijk en de implementatie is afhankelijk van je eigen plannen.

Zijn de kosten fiscaal aftrekbaar?

Ja dat zijn ze. Alle kosten die je maakt ten behoeve van je onderneming zijn fiscaal aftrekbaar. De fiscus betaalt dus tot 50% mee aan deze training.

Hoe wordt er om gegaan met bedrijfsgevoelige informatie?

Heel zorgvuldig. Wanneer je informatie naar mij stuurt met de bedoeling daar feedback op te krijgen, bekijk is het alleen met dat doel. Ik zal de informatie daarna verwijderen van mijn computer. In de training besteed ik aandacht aan de online community en hoe daar om te gaan met bedrijfsgevoelige informatie.

Kan ik ook meedoen vanuit het buitenland bijvoorbeeld België of Curaçao?

Jazeker! De training is online en je volgt de lessen waar en wanneer jij wilt. Als betalen via iDeal voor jou lastig is neem dan contact met mij op dan zorg ik voor een alternatief.

Hoe lang kan ik inloggen op de online leeromgeving?

Je kan ten minste 5 jaar inloggen met jouw persoonlijke gegevens

Ik ben startend ondernemer, kan ik mee doen?

Ja dat kan heel goed! Lees wel goed de informatie over het niveau van de training en voor wie deze training niet is. Je kan gerust beginnen naast een (parttime) loondienst baan. Wil je met me overleggen, neem gerust contact met me op.

Kan ik de training combineren met werk en gezin?

Ja dat kan! Je volgt de lessen waar en wanneer jij wilt. De live dagen en Q&A calls zijn ’s avonds of op zaterdag zodat je huidige werk niet in de knel komt.

VIP of Intensive?

De meeste deelnemers kiezen voor de persoonlijke begeleiding en de andere voordelen van het VIP programma.

Is deze training voor mij nu de juiste keus?

Als je twijfelt of meer wilt weten mail of bel mij dan gerust vrijblijvend via welmoed@onlinebusinessmanager.nl of op 06-22690972. Ik denk graag met je mee! Je kan ook via deze link een bel-afspraak met mij plannen op een tijdstip dat jou schikt.

Kan je met me meedenken?

Ja natuurlijk, in een persoonlijk en vrijblijvend adviesgesprek bekijken we samen of de Online Business Manager Academy voor jou de juiste keus is. Klik hier om zelf een afspraak met mij te maken.

Wat als mijn vraag er niet bij staat?

Geen man over boord, mail me op welmoed@onlinebusinessmanager.nl en ik reageer binnen 24 uur.

Share This