Selecteer een pagina

Maandag; als Pieter van boord is en ik Simon naar de heerlijke kinderopvang een dorp verderop heb gebracht en een paar boodschappen heb gedaan (lang leve de vrijheid van ondernemen en al helemaal online) werk ik op maandag aan mijn eigen diensten en producten, momenteel vooral het online programma “Succesvol Starten als Online Business Manager”. Ik zorg er voor dat de online leeromgeving up to date is en dat de lessen inclusief sheets, opdrachten, werkboeken en checklists klaar staan. Dit is ook de dag die ik reserveer voor persoonlijk contact met mijn (VIP) deelnemers voor coaching, begeleiding, feedback en hulp. Strategiegesprekken met klanten en deelnemers in spe kunnen eigenlijk op alle dagen behalve woensdag wel gepland worden, net zoals on- & offline VIP dagen. En ik moet natuurlijk zorgen voor mijn eigen marketing & sales en ‘big picture’. Kortom, de maandag is voor ‘mijn eigen bedrijf’. Want: “Altijd één hand voor het schip (klant) en één hand voor jezelf (eigen onderneming)”. Gelukkig kan ik zelf ook terugvallen op een geweldig virtueel team van experts die mij ondersteunen met social media, teksten en vertalingen, financiën, vormgeving, mijn website, etc. Ik zou niet zonder ze kunnen. Tegen vijf uur rond ik af en ga ik lekker koken in het kombuis zodat het eten (bijna) klaar is als man en kind samen thuis komen rond half zes. In de volgende mail mijn dinsdag. Hoe deel jij hem in? Blok je tijden in je agenda om aan bepaalde klussen te werken? Heb je een ellenlange to do list? Werk je al met een projectmanagement tool?

Share This