Selecteer een pagina

Online Business Manager Pakketten

Hieronder een overzicht van de verschillende OBM Pakketten die ik aanbied. Een Online Business Manager inzetten loont vanaf een omzet van ongeveer €100.000 euro per jaar.

Fase 1: Ben je starter en zit je daar onder dan heb je een coach nodig en één of twee virtual assistants (één administratief en één technisch). Verder werk je met andere zzp’ers zoals een boekhouder, grafisch ontwerper, website bouwer, copywriter, event manager, etc.

Fase 2: Sta je op het punt door te groeien van zzp’ers naar ondernemer – met een bedrijf waar een groter team achter staat – dan is het wijs samen te gaan werken met een Online Business Manager. Waarschijnlijk werk je dan ook met een persoonlijk assistent en een marketing manager.

Fase 3: Bij de laatste stap die je kan zetten met je bedrijf werk je met ‘associates’ samen, je besteedt je eigen werk met klanten uit. Je team breidt je uit met een programma manager, een sales manager, een product manager, een customer support manager en een webmaster.

Mijn pakketten zijn losjes gebaseerd op een aantal uren per maand. ‘Losjes’ omdat ik werk met een basis investering per maand. Daar bovenop komt een percentage op basis van de omzet die we samen méér maken zodra ik het bedrijf kom ondersteunen. Op die manier kunnen we ‘uurtje-factuurtje’ loslaten en doen wat het beste is voor jou en je bedrijf.

Neem contact met mij op en we bekijken samen welk pakket het beste bij jou en je bedrijf past. Ik ga er natuurlijk vanuit dat je bedrijf groeit tijdens onze samenwerking en dat je vroeger of later toe bent aan het Master pakket.

Je bent geen starter meer. Je bouwt inmiddels op een stevig fundament, je bent klaar voor fase 2. Je wilt alle creatieve ideeën en plannen die je hebt nu omzetten in (online) diensten en producten die schaalbaar zijn.

Je hebt tot 20 uur ondersteuning nodig per maand, ongeveer 4 uur per week (1 dagdeel).

De investering in het Creator pakket is €1300 excl BTW per maand

Het neerzetten van je onderneming is klaar, nu ga je strategie bepalen en innoveren. Je bent er aan toe om meerdere inkomsten stromen te ontwikkelen.

Je hebt 20 – 25 uur ondersteuning nodig per maand, ongeveer 6 uur per week.

De investering in het Innovator pakket is €1675 excl BTW per maand

De stadia van creator en innovator ben je voorbij. We doen serieuze zaken. De focus ligt op relaties, teamwork en management. De pijlen zijn gericht op systemen en processen.

Je hebt 30 – 35 uur ondersteuning nodig per maand, ongeveer 8 uur per week (1 dag, 2 dagdelen).

De investering in het Developer pakket is €2100 excl BTW per maand

Je bent klaar om de wereld naar je hand te zetten. Je hebt gecreëerd, geïnnoveerd en ontwikkeld; nu ben je klaar om de leiding te nemen. Met een team achter je – en bedrijfsstructuren die de boel bij elkaar houden – kan jij je richten op waar je echt goed in bent en stralen.

Je hebt 60 – 65 uur ondersteuning nodig per maand, ongeveer 16 uur per week (2 dagen, 4 dagdelen).

De investering in het Leader pakket is €4175 excl BTW per maand

Je onderneemt nu al geruime tijd zeer succesvol en je hebt genoeg volume (in service, support, producten en diensten) om een team zo groot als een elftal bezig te houden.

Je hebt 125 – 130 uur ondersteuning nodig per maand, ongeveer 32 uur per week (4 dagen).

De investing in het Expert pakket is €8300 excl BTW per maand

Je bent een guru op je vakgebied, dat zegt genoeg.

Je hebt meer dan 160 uur ondersteuning nodig per maand.

Neem contact met me op en we bespreken de mogelijkheden van het Master pakket.

 

Share This