Selecteer een pagina

Over Jou

Jij bent een succesvolle en gepassioneerde (online) ondernemer, bijvoorbeeld een trainer, coach of dienstverlener, op zoek naar iemand die het grote plaatje overziet, met je meedenkt en projecten oppakt. Lees hier verder over mijn klanten.

Over Mij

Ik ben jouw steun en toeverlaat. Ik denk op strategisch niveau met je mee en neem je al het regel en organiseer werk uit handen. Ik overzie het grote plaatje en denk met je mee. Ik breng jouw plannen en ideeën tot leven. Ik geniet van jouw succes!

Je hebt Wel Moed nodig om als succesvol ondernemer je dagelijkse management uit handen te geven!

Welmoed Tempelman

Welmoed Tempelman

Gecertificeerd Online Business Manager

Op het MoederSchip heeft Welmoed Tempelman – Van Der Heiden de touwtjes in handen. Ik ben Online Business Manager. Met mijn gezin woonde ik tot voor kort op de Lubbartha, een tjalk (platbodem zeilboot) van 20 meter uit 1904. Dat maakt mij een ‘schipperse’. Er zijn veel overeenkomsten tussen goed ondernemerschap en goed zeemanschap. Beide zijn gebaseerd op ervaring, inzicht, kennis en kunde. Je moet de juiste beslissing kunnen nemen in situaties welke niet zijn voorzien in de reglementen en kan alleen verworven worden door oefening en ervaring, waarbij theoretische kennis een onmisbare basis vormt. Hieronder meer over mijn kennis en ervaring. Neem contact met mij op.

Het is mijn doel om jou als ondernemer (coach, trainer, dienstverlener) te inspireren – en strategisch & operationeel te ondersteunen – om succesvol online te ondernemen en te groeien. Mijn missie is jouw visie tot leven brengen!

Om mijn doel te bereiken werk ik samen met – en niet vóór – gepassioneerde online ondernemers.

Ik neem je het dagelijks management van je bedrijf uit handen zodat jij je kunt focussen op de inhoud van je vak. Samen met een virtueel team neem ik de verantwoordelijkheid voor project-, operationeel-, team- & prestatiemanagement.

Kennis & Ervaring

Ik ben ondernemer sinds 2006 en ik vind het stoer om eigen baas te zijn, mijn eigen koers te bepalen. Ik begrijp wat een succesvolle en gepassioneerde ondernemer zoekt en wil. Ik behandel jouw bedrijf alsof het de mijne is en ik weet wat er allemaal bij ondernemen komt kijken! Ik ben de stabiele factor, op mij kan je altijd terugvallen! Ik ben internationaal gecertificeerd Online Business Manager. Ik heb management gestudeerd en ik ben gecertificeerd (i)MindMap trainer. Ik heb in binnen- & buitenland gewerkt voor en samen met:
* Zelfstandig Ondernemers
* Techneuten & (Maritieme) Dienstverleners
* Onderwijsinstellingen voor voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs
* Zorginstellingen: ziekenhuizen, gezondheidscentra, huisartspraktijken
* (Medische) Beroepsverenigingen
Onderstaand plaatje geeft een goed beeld van mijn karakter eigenschappen. Ik ben visueel ingesteld en sensitief, mijn intuïtie laat mij niet snel in de steek. Ik heb altijd supersnel in de gaten hoe de vork in de steel zit en kan daardoor situaties goed inschatten. Ik werk graag achter de schermen, ik hoef niet in de spotlight te staan.

Ik ben gek op techniek, een beetje een nerd als het gaat om tooltjes en digitale features. Ken ik een systeem nog niet, dan zoek ik uit hoe het werkt. Ik schakel snel en makkelijk en heb een groot netwerk van experts om mij heen om op terug te vallen. Van virtual assistants tot webbouwers, grafisch ontwerpers, producers, een boekhouder, noem maar op. Hierin verschillen we misschien, maar ik ben echt ultra-super-goed-georganiseerd en een kei in timemanagement, durf je nog? Het geeft mij enorm veel voldoening als mijn klanten doorstomen van ZZP’er naar ondernemer, van eenmanszaak naar een mooi bedrijf met personeel. Samen met jou zorg ik voor een club mensen om ons heen die het bedrijf een niveau hoger tillen. Een team, een geoliede machine.

Mijn missie is jouw visie tot leven brengen!

Het is mijn doel om jou als ondernemer (coach, trainer, dienstverlener) te inspireren
– en strategisch & operationeel te ondersteunen –
om succesvol online te ondernemen en te groeien.

Welmoed Tempelman

Gecertificeerd Online Business Manager

Share This