Selecteer een pagina

Mijn ideale klant:

De klant waar ik het liefst mee samen werk is een succesvolle en gepassioneerde (online) ondernemer. Bijvoorbeeld een trainer, een (business) coach, een interim manager, een adviseur, een schrijver, een spreker of een consultant. Je moet weten wat je wilt en er klaar voor zijn om een groot deel van de organisatie van je bedrijf uit handen te geven zodat er voor jouw tijd beschikbaar komt om te doen wat jij het allerliefste doet. Ik werk maar voor 2 of 3 ondernemers omdat ik jou en jouw bedrijf de aandacht wil kunnen geven die je nodig hebt en de tijd wil hebben om de boel gedaan te krijgen. De intentie moet zijn om langdurig met elkaar samen te werken.

Mensen – die met mij in zee gegaan zijn – over mij:

Welmoed is een baken, een co-piloot en een communicator ineen.
Zonder Welmoed had ik nooit de stappen kunnen zetten die ik met mijn bedrijf heb gezet. Ze stuurt mijn team aan, denk mee met mijn marketingplan en jaarplan, zit me achter mijn broek aan, organiseert events, regelt alles achter de schermen, beheert mijn online-academy en nog veel veel meer. Ze helpt me geld verdienen en maakt mogelijk dat mijn bedrijf groeit.
Dankzij Welmoed heb ik de ruimte om me te richten op de strategie, de uitvoering, de marketing en de verkoop van mijn producten. De kracht van Welmoed is enerzijds haar grote kennis van het voeren van een online bedrijf, maar zeker ook haar commitment. Ze voelt zich echt onderdeel van Healthy Finance, en zo voel ik dat ook.

Femke Hogema

Trainer, spreker en auteur, Healthy Finance - FinancienVoorZzpers.nl

Welmoed heeft mij ondersteunt in het opzetten van mijn online academy. Maar niet alleen dat, nee, in nog veel meer. Welmoed denkt namelijk écht met je mee. Zorgt dat ze volledig begrijpt waar het in jouw business om draait en denkt dan vervolgens kritisch met je mee hoe je een en ander zo soepel mogelijk kunt laten verlopen. Zodat jij zelf er zo min mogelijk omkijken naar hebt. Ik had er alle vertrouwen in dat zaken bij Welmoed in goede handen zouden zijn en kon mij dus met een gerust gevoel richten op de inhoud. Een verademing! De commitment van Welmoed is echt heel fijn. Ze gaat er echt voor de volle 200% voor om jou en je onderneming verder te brengen. Ze denkt proactief met je mee, komt met fantastische ideeën om je (toekomstige) klanten nóg beter te helpen, te verrassen, happy te maken. En ze geeft je waar nodig een schop onder je kont. Precies wat ik nodig had om écht een succes te maken van mijn online academy.

Maartje Koppen

Loopbaancoach, P.I.M.P your career - pimpyourcareer.nu

Het programma dat ik volgde om mijn online programma te ontwikkelen voorzag in alle mogelijke details m.b.t. de techniek. Stap voor stap kon ik alles zelf doen. Helemaal top. Het kostte me alleen veel meer tijd dan ik had verwacht. Ik leerde Welmoed kennen en zag dat zij het technische deel onwijs goed in de vingers had. Maar ik wilde het nog steeds zelf doen. Tot ik een webinar plande waarvoor ik nog ontzettend veel moest regelen. In mijn eentje was dat nooit gelukt, zelfs niet met nachtwerk. Welmoed heeft mij ondersteund door de techniek uit handen te nemen. Niet omdat ik dat niet zou kunnen, maar zodat ik mij met de inhoud bezig kon houden. Het liep op rolletjes! Regelmatig contact voor korte afstemming, ik leverde de teksten aan en ik zag mijn online leeromgeving en verkooppagina ontstaan. Welmoed heeft een heel praktische manier van denken en haar organisatietalent komt volledig tot z’n recht als je met haar werkt.
Vandaag kreeg ik weer een aanmelding, inclusief betaling en factuur. Het lijkt hocus pocus, maar het was gewoon Welmoed die de betaalmodules heeft ingericht met gebruik van MoneyMedic en Mailchimp. Dus ben je ook een online programma aan het maken en je wilt tijd (en moeite) besparen? Dan raad ik je aan Welmoed in te huren!

Daisy Sanches

Coach, DeDappereProf & BestVersionOfYouSchool.com

Als zorgcoördinator op een school van 1500 leerlingen is je taak divers en heel erg druk. Het organiseren van het werk en het overzicht houden is er in de loop van de tijd bij ingeschoten. De “waanzin” van de dag werd gevolgd en dit heeft uitputting en verminderde zin, doordat er nooit iets af leek, tot gevolg. Welmoed en ik hebben zowel letterlijk de “bezem” door het werk gehaald als figuurlijk. Het mindmappen gaf ontzettend veel duidelijkheid en overzicht en het gewoon opruimen en wegdoen en organiseren van het dagelijks werk en er structuur in aanbrengen heeft er voor gezorgd dat ik met meer vertrouwen, zin en overzicht het komende schooljaar aan de slag kan. Haar empathie, doortastendheid en praktisch aanpak zijn voor mij van onschatbare waarde geweest. Daarnaast is ze ook gezellig!

Elly Hendrikx

Zorgcoördinator VMBO

Ik ben overtuigd zzp-er: eigen baas zijn en zelf bepalen welke kant je op gaat. Ideeën te over maar organiseren is niet mijn sterkste punt. Meer dan eens ben ik een project met veel enthousiasme begonnen maar verzandde ik uiteindelijk in chaos. Bij mijn huidige project dreigde dat weer te gebeuren. Voorheen volgde dan boos het mantra “dit-moet-ik-toch-zelf-kunnen”, maar dit keer besloot ik om het praktisch aan te pakken en heb Welmoed om hulp gevraagd. Een gouden beslissing.
Welmoed helpt mij nu met het inventariseren en plannen van alle werkzaamheden. Welmoed is rustig, opgeruimd en waar nodig streng. Precies wat ik nodig had. Ik kan mij nu volledig concentreren op de taken die nu netjes geordend in mijn agenda staan. Een novum! Eens per maand evalueren wij de voortgang en sturen waar nodig bij. Door deze nieuwe werkwijze zit er veel meer schwung in mijn werk. Ik doe de dingen sneller en met meer focus. Ik kan iedereen één of meerdere sessies met Welmoed – vooral de chaoten onder ons – van harte aanraden. Het is de investering dubbel en dwars waard.

Helma Paternostre

dienstverlener/trainer

Ik zat niet zozeer in een lastig vaarwater en was zeker niet vastgelopen. Ik wilde wel wat anders en meer flitsend dan een ‘ouderwetse’ powerpoint met [te] veel tekst en opsommingen. Met Welmoed dus de stap gemaakt naar een presentatie met uitsluitend beelden volgens het mindmapprincipe. Dat is goed gelukt. Prima ervaring om het te maken, een spannende en goede ervaring om de presentatie te verzorgen. De beelden die ik uitgekozen had, waren duidelijk voor het publiek, en kennelijk inspirerend genoeg voor mij om mijn gedachten te kunnen voeren en mijn verhaal te kunnen vertellen. Uiteindelijk zou ik het hele proces wel graag helemaal zelf in de hand willen hebben. Dat is mijn aard! Ik wil, net als de bijvoedingsmethode waar ik over schrijf in mijn boek ‘Eten voor de Kleintjes, kleintjes van 0-4 leren zelf eten, altijd alles zelluf doen. Welmoed dank voor het duwtje in de rug en de steun bij dit veranderingsproces bij mij van .ppt naar .mindmapp.

Stefan Kleintjes

Lactatiekundige IBCLC & Kinderdiëtist, Kenniscentrum Borstvoeding

Share This