Selecteer een pagina

Experts in mijn team

Ik werk samen met experts, ik kan niet zonder ze.
Ik stel ze hier graag aan je voor:

Brenda de Graaf

Brenda de Graaf

Grafisch Ontwerper @ Graaf-isch.nl

De wereld een beetje mooier maken. Dat is wat ik elke dag doe. De basis voor een ontwerp komt tot stand door te snappen wat jou inspireert en motiveert. Met het doel en de doelgroep in zicht.
Een goed ontwerp begint met een goede samenwerking. Door samen de mogelijkheden te onderzoeken, bekritiseren en uit te werken volgt een passend ontwerp om jouw boodschap te communiceren.
Jouw kennis van het bedrijf of project en mijn kennis van ontwerpen zorgen voor een ontwerp dat klopt
én werkt.

Rosanne van Staalduinen

Rosanne van Staalduinen

Eigenaar @ BuroStaal.nl

Ik maak websites die er, uiteraard ook op tablets en smartphones, goed uit zien. Klanten kunnen zonder technische kennis hun website zelf bijhouden, zodat ze niet voor elke punt en komma die gewijzigd moet worden, iemand nodig hebben. De vormgeving is belangrijk, maar de inhoud is nog veel belangrijker. Over beide aspecten brainstorm ik graag mee, met als eindresultaat een effectieve website!

Marijke Ruijter

Marijke Ruijter

Virtual Assistant @ FLEXinBedrijf.nl

Ik ontzorg en ondersteun Zelfstandig Professionals met:
Backoffice
Planning en Organisatie
Projectmanagement
Online Marketing
Werving & Selectie
Eventmanagement
Zodat zij weer aan hun core business én passie toekomen!

Sonja Akkies-Grilk

Sonja Akkies-Grilk

Virtual Assistant @ SonVA.nl

Mijn missie is ondernemers te laten werken aan hun bedrijf i.p.v. in hun bedrijf. De ondernemer moet zich kunnen focussen op zijn/haar core business en moet de randzaken aan mij kunnen uitbesteden. Door mijn jarenlange werkervaring kan en wil ik de zaken integer oppakken en professioneel afhandelen. Ik ben gespecialiseerd in het dagelijks management, (online) marketing, communicatie, het leveren van diensten/producten en het bijhouden van statistieken.

Kim Minten

Kim Minten

Virtual Assistant @ KimMinten.nl

Ik ben Kim Minten en ik ondersteun energieke ondernemers die stappen willen zetten met hun bedrijf.
Ik geloof dat de wereld aan het veranderen is. In de toekomst zal internet steeds belangrijker worden. Ik geloof dat jij, als kleine ondernemer, ook hieraan mee kunt doen.
Daarom wil ik jou helpen. Ik wil je helpen om je de mogelijkheden te laten ontdekken van het internet, de sociale media etc. Samen gaan we het avontuur aan!

Isabelle Brus

Isabelle Brus

Helder schrijven over complexe materie @ BrusProducties.nl

Een wervende tekst voor je flyer, een krachtige boodschap op je website of een aansprekende advertorial? Waar jij vol passie over kunt vertellen, zet ik met evenveel passie op papier. Mijn uitdaging: jouw (potentiële) klanten doelgericht aan het lezen zetten. Zodat jij met jouw verhaal goede resultaten boekt.

Judith Hompe

Judith Hompe

Practical business coach en Virtueel assistent @ LaVieVirtueel

Een business coach die je helpt bij de praktische zaken van je onderneming. Dat is waar ik zakelijk voor sta. Ik wil je graag beter laten zijn in wat je doet. Of je helpen tijd vrij te maken om te doen waarin je het beste bent. Zodat je je potentieel beter kunt benutten. Ik ben gespecialiseerd in Autorespond.nl voor nieuwsbrieven en email sequences en de Shoppingcart voor de verkoop van producten en diensten zoals (online) trainingen.

Wil je meer informatie over werken met mij en mijn team, vul dan hieronder je gegevens in en ik neem contact met je op

Share This