Selecteer een pagina

Donderdag is druk en soms (heel soms) sta ik ook wel eens op zoals in het plaatje hieronder. ’s Ochtends 1 x in de 2 weken staat het live Q&A webinar gepland voor mijn deelnemers aan #SSAOBM. De andere week doe ik mijn administratie (ja, moet ook gebeuren – ik doe veel zelf omdat ik grip op mijn cijfers wil hebben om zo weloverwogen zakelijke beslissingen te kunnen nemen). Verder schrijf ik teksten voor mijn blog, artikelen, nieuwsbrieven én het handboek voor Online Business Managers waar ik mee bezig ben. ’s Middags besteed ik aan Healthy Finance. Projecten managen, bijvoorbeeld: een nieuwe website, de nieuwe huisstijl, de lancering van het online programma en de organisatie van verschillende live trainingen en events. Wat (vooral) in het eerste jaar van een samenwerking continu aan de orde is, is het stroomlijnen en vereenvoudigen van systemen en bedrijfsprocessen, ik probeer zo veel mogelijk te automatiseren en van alles maken we werkbeschrijvingen zodat de werkzaamheden altijd door kunnen gaan. Verder hou ik de ‘prestaties’ in de gaten, onder andere via een voor ons op maat ingericht google analytics dashboard, zo kunnen we sturen op cijfers, want ‘meten is weten’. Als er ’s avonds nog een interessant webinar is volg ik die, maar het liefst gaan we een beetje bij tijds onder zeil achter in de roef.

Hoe ziet jouw donderdag er uit? Moet ook jij soms gepamperd worden?

Share This